Wat vind jij

Snacht kan ik wakker worden omdat ik een interieur idee krijg en dan moet mijn andere helft het ook ontgelden; zolang ik me kan herinneren ben ik met inrichtig bezig geweest, heb me even achter de naaimachine gezet om tot de conclusie te komen dat ik simpel weg het geduld niet heb om een broek in elkaar te zetten :) Op mijn oude slaapkamer zullen vast en zeker de slijtplekken van het vele schuiven met de meubels nog in de vloer zitten.

Ik moet eerlijk bekennen, iets nieuws kopen, kost enige moeite, soms moet ik van mezelf omdat ik niet alles bij de zee&bos vind. Maar ik kan me niet herinneren wanneer ik voor het laatst een nieuwe bank heb gekocht, dat moet minsten 15 jaar geleden zijn. De eettafel sleep ik ook al 100 jr. mee omdat die nog steeds kan, ik boen, schuur en wax hem zo nu en dan, een nieuwe eettafel kopen, neeeeh waarschijnlijk niet! 

Op bovenstaande foto zie je een lamp van een tak, ooit onbehandeld gevonden voor 3 euro bij de kringloop, met een likje verf erop zat hij er ineens totaal anders uit, nu we in een ander huis wonen, vraag ik me af, of ik even op deze lamp ben uitgekeken, maar bedacht misschien kan ik beton gieten een voet maken, lamp op de kop en hem dienst laten doen als kapstok...........................

Ik start met een projektwerk van 25 weken, die over: jullie voelen hem al aankomen, over basicwonen zal gaan! Nu is mijn vraag aan jullie wat is belangrijk in een interieur voor jou, de sfeer, de funktie van dingen, duurzaamheid, modekleur,  Je mag een reaktie hier achter laten, maar mailen kan ook: basiclabelsweden@gmail.com Vanochtend kreeg ik bij toeval al een mooie reaktie  in mijn vorige post van een lezer:

Ik heb zouthout meegenomen uit Griekenland. Ga er binnenkort mee aan de slag!
En 'basic' begin ik steeds meer te waarderen. Was het eerst kwantiteit, nu wordt het steeds meer kwaliteit. Ik moet eerlijk bekennen, ik geniet er nu ook meer van!

Candlelight Weather in Sweden 
Dear blogfriends, i can't thank you enough for
visit this blog: a big hug for all of you.
De dagen worden maar sneller&sneller korter inmiddels kun je wel zeggen dat het hier rond half 9 begint te schemeren, ik heb gisteren nog wat manden gebeitst maar het heeft bijna geen tijd overdag meer te drogen: Wij kunnen zeggen dat we een prachtige zonnige zomer achter ons laten. Ik heb nu al heimwee :)

A message from Home

Toeval of voorbestemd: soms weet je van te voren al, dat een contact met iemand of een ding dat je doet niet helemaal loopt zoals je wilt of gehoopt had hoe het zal zijn. Dit is een voorgevoel, maar hoe vaak negeer je dit gevoel niet en ga je op die nieuwe baan af of ga je toch met bepaalde mensen om.
Maar aan de andere kant denk ik altijd, misschien heeft mijn voorgevoel het wel mis en dan
is het een gemiste kans.

Gelukkig zijn mijn maaggevoelens altijd erg rommelig, maar achteraf zeg je: wacht eens even!

 Gisteren was het een regenachtige dag, ik had wat tijd over en dacht ik ga eens wat kringloopwinkels af: en echt het enige wat ik tegen kwam waren deze schattige klompjes. 


Ik denk deze minis gaan mee,  toen ik ze op de stoel naast me in de auto legde, zag ik dat er op de onderkant tekst stond en kwam tot de ontdekking dat de klompjes in Luttenberg gemaakt waren.


En aan Luttenberg heb ik een goede herinneringen van een leuke vriendschap :)
Vervolgens kwam ik thuis en hadden andere vrienden ons verrast met oa. jullie raden het al mini hollandse klompjes!

Jullie begrijpen dat ik vandaag erg in de war ben, betekend dit dat ik op een boederij moet gaan werken????? hahahahahaha......Droom je even mee op de maandagmorgen: altijd al naar Zweden willen verhuizen, heerlijk op een eiland waar het er net even anders uitziet dan op het vasteland, een eigen bedrijfje beginnen als bakker, op een geweldige plek: neeeeh ik krijg hier geen provisie voor: ik begin de week even rusten en droom even heerlijk weg :) Nieuwsgierig: http://objekt.fastighetsbyran.se/Templates/Pages/ObjectImages.aspx?source=hemnet&ObjektGID=OBJ3120_1124670176 voor meer droominspiratie :) fijne week
 
basiclabelSweden
is about sharing a daily basicmoment.
we want to create a pure basic style
with elements from nature.
The source for inspiration is:
nature, sea, beachlive and living on a island.
Be inspired.