Wat moeilijk is het toch elke keer weer als je dan een giveAway organiseerd, dat je maar 1 iemand blij
kan maken, dank jullie allemaal voor jullie openhartreakties, op deze blog, twit, facebook etc. ik weet het, ik ben niet de meest sociale blogster die altijd een reaktie overal achter laat, maar dat is ook gewoon een onmogelijke opgave :) De blog is voor mij een persoonlijk moodboard die ik graag me jullie deel.

Dank jullie voor al jullie lieve&leuke reakties :)

Mijn hartjes wil ik graag aan iemand schenken wie ik via  basiclabelswedenfacebook een contact mee heb, wat haar zo bijzonder maakt is omdat zich zo voor het dierleed in de wereld inzet.
Inka je bent een kanjerOndanks de hoge tempraturen van overdag, merk je aan alles dat het herfst is, de geur, de bladeren die naar beneden dwarrelen, koude nachten van 6 graden.
Wens jullie allemaal een heerlijk outdoorliving weekend toe.

DIY giveAway


 Je kan nog mee loten (laatste kans :)) voor dit leuke DIY hartjes&zouthout schilderijtje van bl.S origineel alleen hier verkrijgbaar :) 
Laat een reaktie achter en wie weet hangt hij straks bij jouw thuis.
Leave a comment for the giveAway ♥Kan iemand wat koffiebonenjuttezakken opsturen, (Kan någon skicka som coffeebeansbags)  langs brengen mag natuurlijk ook!(Kommer med den går naturligtvis också :))
Deze zouden niet misstaan in mijn huis, of zie heerlijk zacht zitten?!!?Net zo dol als op zouthout&huisjes: ben ik dat ook op hartjes, Nergens anders dan al die jaren hier in Zweden heb ik geleerd naar mijn hart/buikgevoel te luisteren dat is toch vaak je eerste reaktie op iets of iemand, Als je gaat emigreren moet je leren loslaten en verder gaan, soms lijkt de afstand maar klein, maar in de praktijd blijkt die toch vaak langer te zijn dan verwacht. Een poosje geleden heb ik een schilderij met concrete hartjes gemaakt voor onszelf en heb er daar toen 1 hartje weggelaten omdat er altijd plek in ons hart is voor nieuwe dingen&mensen. Ik heb zoveel leuke reakties hierop gehad en besloot dus nog wat extra schilderijtjes (12,5x16,5x4cm) te maken. 

Hartjes op een zouthoutplankje gevonden hier bij de zee :) 

Wil je een kans maken op dit schilderijtje voor jezelf of misschien wil je iemand anders hier een plezier mee doen?
Vertel me in het kort/woorden hoe belangrijk jouw hartgevoel is of waarom iemand dit schilderijtje van jouw krijgt.

laat dan hier een reaktie achter.
 leave a shortheartcomment for this lovely giveAway for you our a special friend.

FollowersGiveAway


Terwijl ik op de wasmachine wacht wat altijd langer duurt als je op het puntje van je stoel zit om weg te gaan, bedacht ik dat het bloggen in deze drukke periode eigenlijk een ontspanning is! Ik schreeuw ik ga op blogvakantie maar aan de andere kant is mijn creatievekant altijd in werking. Nu kreeg ik van de week vanuit USA zo veel reakties op: pinterestbasiclabel over mijn concreteheart schilderij. Dat ik dacht ik ga hier een kleine FollowersgiveAway van maken. of je me nou volgt via de blog, facebook, twitter of pinterest dat maak natuurlijk niet uit. Volg je nog niet: nou meld je dan gewoon aan :) Binnenkort meer hierover :)

Did i tell you: I'm a daydreamer :)  Gisteren las ik een artikel over::  Friden här gör mig lycklig    in het tijdschrift lantliv: waarin ze schrijft Hoe ouder ik wordt hoe meer ik het verlangen heb/krijg om zo min mogelijk te bezitten. En laat dat nou net het gevoel zijn waar ik de laatste tijd 
mee te maken heb. Ik schreeuw wel eens gek scheerend: ik eindig nog ik eens huisje ergens hoog in de bergen in Noorwegen of in een hutje bij het strand.

the little live things i ♥
have a nice day dear blogfriends