SneeuwkanonEven een rondje om de kerk met de hond, gelukkig kwam de oudste ook nog net op tijd veilig en wel weer thuis. Timmerman blijft bij het huis en de jongste zat gelukkig in de buurt.
Gisteren verspelden ze een sneeuwKanon met waarschuwing 2 over de zuidoostkust van Zweden: Binnen een paar uur is er meer dan 30 cm gevallen en door de wind ontstaan er sneeuwduinen, de wind blaast de droge sneeuw omdat het hard vriest van link naar rechts over de weg en weer terug, dit maakt het bijna niet mogelijk om met een gewone personen auto te rijden op de weg. Daarnaast is je zicht zo beperkt dat je soms niet in de gaten hebt dan je een sneeuwduin inrijd. De oudste had onderweg verschillende auto's in de diepe berm zien liggen. Wachten op hulp. 4 opmerkingen:

 1. Sååå mycket snö- och i helgen har de varnat för snöstorm...hua bäst att hålla sig inne. Kram

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mijn eerste reactie is "Oh wat erg"...
  Maar misschien vind jij het minder erg. Want ik ben al niet zo'n sneeuw fan, en nu hoeft het voor mij al helemaal niet meer.
  En ieder nadeel heeft z'n voordeel, en dat zijn de mooie plaatjes...

  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Klinkt echt bar en toch..... zou ik er willen wonen:-) Prachtig allemaal. Veel sterkte daar de komende tijd. Komt vast goed.
  Groetjes Alma

  BeantwoordenVerwijderen